Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi? Unutursam Fısılda filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Unutursam Fısılda nerede çekildi, Unutursam Fısılda filmi oyuncuları kimler, Unutursam Fısılda nerede çekilmiştir, Unutursam Fısılda filmi konusu ne? İşte Unutursam Fısılda hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Unutursam Fısılda filmi oyuncuları

Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilen Unutursam Fısılda filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Işıl Yücesoy, Kerem Bursin…

Unutursam Fısılda konusu

Unutursam Fısılda konusu Sağlık lisesinden yeni mezun olup, kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe adım atan Hanife ve aykırı kzı kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde, muhafazakar bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife ne kadar çekingen ve içine kapanıksa, Hatice bir o kadar haylaz, laf dinlemez ve başına buyruktur. Edebiyata meraklı Hanife kimselere göstermeden bir şiir defteri tutarken, Hatice çevresindeki herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkundur. Bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir ve iki kız kardeşin hayatı o günden sonra tamamen değişir…Yönetmenliğini ve senaristliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği yapımda Hümeyra, Işıl Yücesoy, Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür ve Kerem Bursin gibi isimler rol alıyor. Filmin yapımcısı yine TAFF Pictures. 

Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi?
Unutursam Fısılda filmi için sözlükte neler dediler?
Unutursam Fısılda hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
çağan ırmak filmi,yeni çekmeye başlamış ….takipteyiz

çağan ırmak’ın kerem bürsin’i oyunculuğu için mi, yoksa fan kitlesinin yaratacağı gişesi için mi seçtiğini merak ettiğim film.

gönlüm ilkinden yana.

Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Unutursam Fısılda filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Unutursam Fısılda filmi nerede çekildi? Unutursam Fısılda filminin oyuncuları ve konusu.