• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Vikings Valhalla’nın tanıtım fragmanı yayınlandı

featured

Netflix dizi, Vikings Valhalla‘nın tanıtım fragmanı yayınlandı. Dünyanın en popüler video akış platformlarından biri olan Netflix, yeni Viking dizisi olan Vikings Valhalla ‘dan resmi tanıtım fragmanı paylaştı.

Dizi 24 Bölümden Oluşacak 

Günümüzün en popüler yapımlarından biri olan Vikings dizisinden 100 yıl sonra geçecek olan Netflix dizisi Vikings: Valhalla ‘da, Danimarka Kralı Canute ve İskandinav kaşif Leif Erikson gibi tarihi isimler bulunacak. Dizinin 24 bölümden oluşacak ve 25 Şubat 2022’de yayınlanacak.

Vikings dizisinin yaratıcısı Michael Hirst , bu dizinin yönetici yapımcısı olacak. Vikings: Valhalla ‘nın yaratıcılığını ve baş yazarlığını ise Jeb Stuart üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Caroline Henderson, Pollyanna McIntosh ve Asbjørn Krogh Nissen bulunuyor.

Vikings Valhalla’nın konusu 

Bin yılı aşkın bir süre önce, 11. yüzyılın ilk yıllarında geçen VIKINGS: VALHALLA gelmiş geçmiş en ünlü Vikinglerden bazılarının kahramanca maceralarını konu alıyor.

Bu isimler arasında efsanevi kâşif Leif Eriksson (Sam Corlett), onun cesur ve kafasının dikine giden kız kardeşi Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) ve Kuzey’in hırslı prensi Harald Sigurdsson (Leo Suter) var. Hem Vikingler ve İngiliz asilleri arasındaki gerilimin kanlı bir kırılma noktasına ulaşması hem de Vikinglerin kendi içlerinde birbiriyle çatışan Hristiyan ve pagan inançları nedeniyle anlaşmazlığa düşmeleriyle bu üç Viking, destansı bir yolculuğa başlar.

Hayatta kalmak ve zafer kazanmak için dövüşmek zorunda oldukları bu yolculuk, onları okyanuslar aşıp savaş meydanlarından geçerek Kattegat’tan İngiltere’ye ve ötesine taşıyacaktır.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vikings Valhalla’nın tanıtım fragmanı yayınlandı