Yaşa Mustafa Kemal Paşa – Serkan Akgöz

featured

Seçimleri, daha doğrusu seçim propagandalarını oldum olası sevmedim. Elbette adaylar, seçmenlere kendilerini tanıtacak, uygulamayı düşündüğü projelerini anlatacak, onları ikna edecek ve oylarını alacak. Ancak bu propagandanın belli bir sınırı olmalı… Neyse şimdi bu konuya değinmeyeceğim.

Biliyorsunuz önümüzde anayasa referandumu var. Bir taraf evet, diğer taraf hayır için çalışıyor. Ve her iki taraftan da bazı kimseler toplumun bazı kutsallarını kullanmaktan geri kalmıyor.

Bazıları, Camii de oy propagandası yaparken. Karşı görüştekileri Camii’den ıraklaştırıyor. Bazıları da İzmir Marşı’yla toplumun diğer tarafını Mustafa Kemal Paşa’dan ıraklaştırıyor. Ne alâkası var demeyin. Iraklaşıyorlar… Hatta ıraklaşmayla kalmıyor, bu kutsallara karşı tarafın düşmanlığına neden oluyor. Ne camiiler, ne izmir marşı… Ne İslâm, ne de Atatürk; o veya bu görüştekilerin tekelinde değildir. Bunlar toplumun ortak değerleridir. Bu değerlerin seçim yasalarınca propaganda aracı olarak kullanılması yasaklanmalı ve toplum içerisinde kutuplaşmanın ve düşmanlaşmanın bir nebze olsun önüne geçilmeli.

Bunlar hepimizin ortak değeri, hepimizin kutsalı…

masaj salonu

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yaşa Mustafa Kemal Paşa – Serkan Akgöz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.