Yumurcak Köprüaltı Çocuğu nerede çekildi? Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Yumurcak Köprüaltı Çocuğu nerede çekildi, Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filmi oyuncuları kimler, Yumurcak Köprüaltı Çocuğu nerede çekilmiştir, Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filmi konusu ne? İşte Yumurcak Köprüaltı Çocuğu hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filmi oyuncuları

Türker İnanoğlu yönetmenliğinde çekilen Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: İlker İnanoğlu, Cüneyt Arkın, Filiz Akın, Kadir Savun…

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu konusu

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu konusu Ailesinin başına talihsiz olaylar gelen Yumurcak’ın hikayesini anlatan filmde, taksi şoförü Nihat’ın arabasına binen gazino şarkıcısı Aysel’in bir ailenin hayatını uçuruma sürüklemesi anlatılıyor. Patronu başına bela olan Aysel, Nihat’ta her akşam onu gazinodan alıp eve bırakmasını ister. Bir gün gazinonun patronu öldürülür ve ceset Nihat’ın arabasından çıkar. Mahkemede Aysel ile ilişkisi olduğunu iddia edilen Nihat’ın karısı Selma, mahkeme çıkışı bir kaza geçirir ve gözlerini kaybeder. Hayat artık geride kalan iki küçük çocuk için, çok daha zordur.

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filmi nerede çekildi?
Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filmi için sözlükte neler dediler?
Yumurcak Köprüaltı Çocuğu hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
cüneyt arkın’ın aşırı yakışıklı olduğu film. ayrıca ilker inanoğlu dünyanın en çirkin çocuğu olabilirmiş.

yumucağın destansı hikayesini anlatan aksiyon, dram ve komedi türlerinin karışımı yeşilçam harikası. filiz akın’ın güzelliği ve göz ameliyatının başarılı geçmesinin ardından sergilediği oyunculuk ile yıldızlaştığı, kör birisinin ameliyat sonrası gözlerinin açılma efektinin en başarılı şekilde uygulandığı bir filmdir.

modern zamanda bazen kanallarımızda yayınlanmakla birlikte sadece gerçekten şanslı birkaç elit kişi denk gelebilmektedir.

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yumurcak Köprüaltı Çocuğu nerede çekildi? Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filminin oyuncuları ve konusu.