Yusuf Tosun Kimdir? Köprüde Kafa Kestiğini Söylemişti

featured

Bugün sosyal medya gündemine giren Yusuf Tosun Kimdir? 15 Temmuz‘da Askeri okul öğrencisi Murat Tekin’in, köprüde kafası kesilmişti. Yusuf Tosun, Murat Tekin’in ablasına gönderdiği iddia edilen mesajda Murat Tekin’in kafasını kestiğini söylemişti. Tosun, tankın üstündeki çıplak kişinin kendisi olduğunu iddia ederek “Hepimizin malumu askerin kafasını bizatihi ben kestim” dedi. Tosun, daha sonra açıklama yaparak “Ben kimsenin kafasını kesmedim” dedi.

Yusuf Tosun Kimdir?
Yusuf Tosun’un kim olduğuna dair henüz bilgiler netleşmedi. Ancak sosyal medya gündeminde onun aşağıdaki mesajı dolaşıyor. Tepkiler ise çığ gibi…

Sosyal medyadaki tepkilerin ardından Tosun, kinaye yaptığını söyledi.

Tosun, “16 Temmuz 2019 tarihinde, üç-beş trol hesabın darbe girişimi sırasında o bizlere bühtanda bulunan sözümona demokratların da oy verme özgürlüğünü müdafaa eden bir abime, o sabahın öfkesi ile yazdığı bir mesajı 3 sene sonra ortaya servis edip saldırıya başlaması üzerine konuya müdahil oldum” derken, şu ifadeleri kullandı:

Karşımdaki insanların parantez içinde ünlem görmeden de kinayeyi tespit edebilecek seviyede edebiyat bildiğini varsayarak mezkur fiilleri olaya konu abimin değil benim işlediğimi dile getirdim. İşin komik yanı o sırada gerek kendilerinden, gerek benim tarafımdan küfür etmeden konuşan tek kişi bendim, lakin nedense yazdığım onlarca mesajdan başka tek bir kelimeyi paylaşmadılar ve gönderinin sahibi yorumlarımı benim isteğim dışında sildi.

Kamuoyuna duyurulur;

Ben kimsenin kafasını kesmedim. İki kurşun isabeti ile yaralı olduğum için bunu istesem de yapamazdım, ki zaten ömrüm olarak anılacak neyim varsa savaş karşıtı bir duruşta ter dökerek geçirdim.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yusuf Tosun Kimdir? Köprüde Kafa Kestiğini Söylemişti