• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Zeybek , Bahçeli’ye Kayseri’den Meydan Okudu

featured
Kültür eski Bakanı Namık Kemal Zeybek, MHP Kayseri Milletvekili Halaçoğlu ile katıldığı Kayseri Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen ‘Hayır’ konferansında: “Hakkımızda devlet etmiş fermanı, ferman Bahçeli’ninse vatan bizimdir” dedi.

 

Kayseri Demokrasi Platformu tarafından İl Özel İdaresi Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Hayır’ konferansı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Konferansta konuşan Kültür eski Bakanı Namık Kemal Zeybek, “Türkiye demokrasisi son durakta. Sadece demokrasi mi, hayır. Devlet de aşiret ağalığına getiriliyor. Tam da emperyalizmin istediği nokta. Sayın Cumhurbaşkanı diyor ki ‘Eyalet sisteminden korkmayın. Osmanlı’da da vardı’. Türkiye’de böyle eyaletler yoktu.Osmanlı Devleti’nde vardı, ama hepsi gitti. Onlar Avrupa’daydı. Eyaletlerin hepsi gitti, Anadolu’da yoktu. Yoktu ki biz bu birlik yapısını koruyabildik. Hakkımızda devlet etmiş fermanı, ferman Bahçeli’ninse vatan bizimdir” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise, “Türk ordusunun askerlerine çuval geçirildi. Kimse sesini çıkarmadı. Biz de toplum olarak tepki göstermedik. Halbuki orduyu aşağılayan, bizim gözümüzden düşüren en önemli hareketti. Ama toplum olarak sesimizi çıkarmadık. Sonra ordunun en mahrem yerine, odasına girdiler. Onları aldılar İsrail ve Amerika’ya verdiler.

Ordunun tüm planlarıydı ve bir savaş halinde ne yapılacağının planlandığı yerdi. ve tuttular, bir ad verdiler ki evlere şenlik, ‘Ergenekon’ dediler. Halbuki Ergenekon Türklüğün yeniden doğuş destanıdır. Balyoz dediler, Ergenekon dediler. Böylece bizim zihnimizde var olan Türklüğün şanını ayaklar altına alındı, sesimiz çıkmadı. Sonuçta önümüze 18 maddeden meydana gelen bir metin koyuyorlar.

Değerli hemşehrilerim, öyle bir adım atıyoruz ki attığımız adımı çok iyi düşünmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zeybek , Bahçeli’ye Kayseri’den Meydan Okudu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.