Aslan Bacanak filmi nerede çekildi?

featured

Aslan Bacanak filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 1 Nisan 1977 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Aslan Bacanak nerede çekildi, Aslan Bacanak filmi oyuncuları kimler, Aslan Bacanak filmi konusu ne? İşte Aslan Bacanak hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Aslan Bacanak filmi oyuncuları

Zeki Alasya yönetmenliğinde çekilen Aslan Bacanak filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: İhsan Yüce, Cevat Kurtuluş, Sami Hazinses, Atilla Pakdemir, Tuncer Necmioğlu, Hakkı Kıvanç, İbrahim Uğurlu, Kemal İskender, Arap Celal, Nubar Terziyan, Baki Tamer, İbrahim Sabuncu, Abdi Algül, Nermin Özses, Kenan Karagöz, Feridun Çölgeçen, Zafer Önen, Rıza Pekkutsal, Ayşin Atav, Erol Keskin, Zafer Önen, Timuçin Caymaz, Sait Ergenç, Selim Naşit, Sacide Keskin, Gazanfer Özcan, Selçuk Uluergüven, Mücap Ofluoğlu, İhsan Bayraktar, Ayton Sert, Ali Gençli, Erhan Abir, Atilla Pekdemir, Can Kolukısa, Ayten Koçak, Turgut Boralı, Yaşar Güçlü, Perran Kutman, Metin Akpınar, Sabahat İzgü, Mürüvvet İşsever, Türker Tekin, Gölgen Bengü, Zeki Alasya…

Aslan Bacanak filmi

Aslan Bacanak konusu Mahalleye yeni taşınan minibüs şöförü Selim, taşındığı yerin kabadayısı Halim’in kızkadeşine aşık olur.

Aslan Bacanak filmindeki karakterler

İhsan Yüce (Bakkal Kerim)
Cevat Kurtuluş (Berber Seyfi)
Sami Hazinses (Berber Çırağı Necdet)
Atilla Pakdemir (Muavin Nazmi)
Tuncer Necmioğlu (Kahveci Davut)
Hakkı Kıvanç (Mahalleli)
İbrahim Uğurlu (Kumarcı)
Kemal İskender (Muavin Ökkeş)
Arap Celal (Meyhaneci)
Nubar Terziyan (Doktor Hrant)
Aslan Bacanak filmi nerede çekildi?
Aslan Bacanak filmi için sözlükte neler dediler?
Aslan Bacanak hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bu filmdeki tombalacı karakterinin metin akpınardan dayak yedikten sonra avustralyaya kaçması insanın yarılmasına sebep olur.

bu filmde cok ilginc insanlar arasi iliskiler vardir. fakat benim deginmek istedigim, kahvehanedeki yasli amca ile metin akpinar (halim) arasindaki iliskidir.
yasli amca metin akpinari bir takim tutar gibi tutmaktadir. onu desteklemekte sevmektedir. hatta metinin dayak yedigine dair bir dedikodu basgosterdiginde ilk olarak o “oyle sey olmaz, halim bu adamdan dayak yiyecek kisi degildir” gibisinden bir aciklama yapmistir. gizli bir escinsel bunyenin sinyalleri verilirken ote yanda, kasimpasa canavarinin ortaya cikmasiyla bu ikilinin arasi acilir. metin “kedidir kedi” derken, yasli amca sinirlenir “kedi olur mu hic” der, metinle aralari acilir birazcik. cunku kasimpasa canavari yasli amcanin karisina saldirmistir ve yasli amca karisi soz konusu oldugunda bir aslan kesilmektedir. burada filme ismini veren aslan da iste bu yasli amcadir.
bu filmi bir de zeki ve metin arasindaki iliski cevresinde degil de, metin ve yasli amca arasinda iliski cercevesinde incelemekte fayda vardir.
ayrica diger bir ilginc iliskiler zinciri filmdeki berberler arasindadir ki tahminimce filmdeki bacanaklar iste bu iki berberdir, malum zeki ve metin bacanak degildirler.
unutulmamalidir ki bu film yesilcamdan cikan filmler arasinda lynchsel sinematografiye en yakin durandir.

annem bana kiz bul evlen dedi’ye tesekkurlerimle…

Aslan Bacanak filmi nerede çekildi?

1 Nisan 1977 tarihinde vizyona giren Aslan Bacanak filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aslan Bacanak filmi nerede çekildi?