Babam filmi nerede çekildi? Babam filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Babam filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Dram türünde olan Babam nerede çekildi, Babam filmi oyuncuları kimler, Babam nerede çekilmiştir, Babam filmi konusu ne? İşte Babam hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Babam filmi oyuncuları

Nihat Durak yönetmenliğinde çekilen Babam filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil…

Babam konusu

Babam konusu Yusuf Tunalı sardalya konserve fabrikası sahibidir. Batmakta olan fabrikayı kurtarmaya çalışan Yusuf Tunalı, karısı vefat edince, zihinsel engelli oğlu Arif’le baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride ise atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif’in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf’un sürpriz kararlar almasına yol açar.

Babam filmi nerede çekildi?
Babam filmi için sözlükte neler dediler?
Babam hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
(bkz: babamin öldügü yastayim)

müjdat gezen’in bir oyunu. geçen yıl türkçe tiyatro sınıfı olaraktan robert kolej’de oyunu sergilemeye çalışmıştık. bir çok aksaklığa rağmen o yıl sahnelenen diğer oyunlardan çok daha da kötü olmamıştı. hatta ikinci gece baya iyi oldu desem gerçekten çok da uzak olmaz heralde.

Babam filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Babam filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Babam filmi nerede çekildi? Babam filminin oyuncuları ve konusu.