Fırat Çakıroğlu Yaşayacak

featured

Geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesinde  bölücüler tarafından kahpece şehit edilen Edebiyat Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Fırat ÇAKIROĞLU’nun adı  İzmir’in Aliağa ilçesinde yapımı devam eden parka Belediye Meclisinin kararı ile verildi. Belediye Meclisinin Cumhuriyet Halk Partisi üyelerin alınan bu karara tepki gösterdiklerini ve parkın adının Gençlik Parkı olmasını istediklerini önerge görüşmesinde belirttiler.

Öneriyi meclise sunan üyelere teşekkür eden  Aliağa Belediye Başkanı ACAR ”Aileler, gözlerinden bile sakındıkları evlatlarını, okusunlar diye üniversitelere gönderiyorlar. İşte o gençlerden biri de Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz. Yüreğimiz çok buruk, bazen kelimeler kifayetsiz kalabiliyor. Bu noktada ben sevgili kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ruhu şâd olsun. Allah, kimsenin başına böyle bir acı vermesin. Bu acının tekrarını bir daha kimseye yaşatmasın. Temennim odur ki bu son olsun.” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fırat Çakıroğlu Yaşayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.