Muhammed Enes Uysal Kimdir?

Muhammed Enes Uysal Kimdir  Muhammed Enes Uysal tutuklandı mı?

Dün öğleden sonra trafikte sırf selektör yaptı diye çakarlı araçla bir vatandaşın yolunu kesip 6 yerinden bıçakladılar. Bıçaklayan kişi zengin bir fabrikatörün oğlu Muhammed Enes Uysal. Ve hala yakalanmış değil.

Sosyal medyada tutuklanması yönünde mesajlar paylaşılan Muhammed Enes Uysal’ın kim olduğuna dair bir bilgi henüz bulunmuyor.

VATANDAŞ OLAYI ANLATTI

28 yaşındaki Dadaş Aras, hastanede odasında o anları anlattı. Aras, “Arkamda siyah lüks bir araç, çakarlarını yakmış sirenlerini öttürüyordu. Benim arabamın boyu 7 metre, her korna basana nasıl yol vereyim? Selektör yaptı, siren çaldı. Ben hızımı artırdım, sağda uygun bir boşluk buldum. Bakan falandır diye yol vereyim dedim. İleride yavaşlamaya başladı ‘Sana bir saattir korna, siren çalıyorum, anons geçiyorum. Bana niye yol vermiyorsun?’ dedi. Ben de, ‘Sen kimsin bana bağırıyorsun?’ dedim. ‘Ben polisim’ dedi. Hızımız 20 kilometre, camdan konuşuyoruz. Ben de ‘Türkiye’de polis böyle küfretmez, sen ne ayaksın?’ dedim. ‘Ben sana ne ayak olduğumu göstereceğim ‘dedi ve önümü komple kapattı. Ne sağdan, ne soldan kaçış şansı bırakmadı. Çakarlarını da yakmıştı. Arabadan indi, kollarını sallayarak üstüme geldi. ‘Ehliyetini ver’ deyince,’ sen de kimliğini göster dedim” açıklamasında bulundu.

İşte O Video:

 

 

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muhammed Enes Uysal Kimdir?