Mutlu Aile Defteri filmi nerede çekildi?

featured

Mutlu Aile Defteri filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 8 Şubat 2013 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Mutlu Aile Defteri nerede çekildi, Mutlu Aile Defteri filmi oyuncuları kimler, Mutlu Aile Defteri filmi konusu ne? İşte Mutlu Aile Defteri hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Mutlu Aile Defteri filmi oyuncuları

Nihat Durak yönetmenliğinde çekilen Mutlu Aile Defteri filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Binnur Kaya, Büşra Pekin, İlker Aksum, Tuncel Kurtiz, İlhamcan Çelikoğlu, Bülent Emrah Parlak, Öner Erkan, Goncagül Sunar, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Tutan, Hülya Savaş, Filiz Ahmet, Erkan Köse, Ceyhun Yılmaz, Erhan Abir, Güner Özkul, Ceyhun Tutal, Mert Yaran…

Mutlu Aile Defteri filmi

Mutlu Aile Defteri konusu Sert ve otoriter bir mizaca sahip Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk günün birinde damdan düşer. Bu olay yıllar önce kendisinden koşa koşa kaçmış olan evlatlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur. Yıldırım Bey artık daha güçlü, daha hızlı ve daha öfkelidir. Ve çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Kafası gittikçe karışan Yıldırım bey, yalanların, dolanların hangisi kime ait bir süre sonra ayırt edemez olur.
Aslında önemli olan ise, en sonunda bu beş benzemez insanın tekrar aile olmayı başarıp Mutlu Aile Defteri’nde yer alıp alamayacaklarıdır?
Bu film, o çatı altında yaşanacakların komik ve sevgi dolu hikâyesidir…

Mutlu Aile Defteri filmindeki karakterler

Binnur Kaya (Asuman Taşyumruk)
Büşra Pekin (İsmet Taşyumruk)
İlker Aksum (Kudret Taşyumruk)
Tuncel Kurtiz (Yıldırım Taşyumruk)
İlhamcan Çelikoğlu (Korkut Taşyumruk)
Bülent Emrah Parlak (Cevdet Taşyumruk)
Öner Erkan (İsmet E.)
Goncagül Sunar (Ayça)
Mutlu Aile Defteri filmi nerede çekildi?
Mutlu Aile Defteri filmi için sözlükte neler dediler?
Mutlu Aile Defteri hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
filmin resmi facebook ve twitter sayfası açılmıştır.

başrollerini; tuncel kurtiz, binnur kaya,büşra pekin ve necip memili’nin üstlendiği,yönetmenliğini nihat durak’ın yapacağı uzun metraj film.yapımcılığını tims’in üstlendiği filmin çekimleri ocak ayı içerisinde izmir’de başlayacak.

edit: ilker aksum da filmin kadrosuna katıldı.

Mutlu Aile Defteri filmi nerede çekildi?

8 Şubat 2013 tarihinde vizyona giren Mutlu Aile Defteri filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mutlu Aile Defteri filmi nerede çekildi?