Seni Seven Ölsün filmi nerede çekildi? Seni Seven Ölsün filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Seni Seven Ölsün filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Seni Seven Ölsün nerede çekildi, Seni Seven Ölsün filmi oyuncuları kimler, Seni Seven Ölsün nerede çekilmiştir, Seni Seven Ölsün filmi konusu ne? İşte Seni Seven Ölsün hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Seni Seven Ölsün filmi oyuncuları

Cem Tabak yönetmenliğinde çekilen Seni Seven Ölsün filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Hüseyin Avni Danyal, Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Durul Bazan…

Seni Seven Ölsün konusu

Seni Seven Ölsün konusu Seni Seven Ölsün, bir tılsımın etkisinde olan Karadeniz köyünde geçiyor. Tılsımın etkisiyle yüzyıllardır kavuşamayan aşıkların hüzünlü öyküsüne dur demeye karar veren bir çift, birbirine düşman ailelerin çocukları olsalar da elele verirler. Bunun sonucunda başlarından eğlenceli, komik, romantik ve macera dolu olaylar geçecektir…Unutulmaz ve Beni Böyle Sev dizilerinde yönetmen koltuğuna oturan Cem Tabak’ın ilk uzun metrajlı film denemesi olan Seni Seven Ölsün’ün senaryosunda Şeyda Delibaşı imzası var. Filmin başrollerini Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal ve Durul Bazan üstlenirken, filmin kadrosunda Ruhi Sarı, Hakan Salınmış, Sacide Taşaner, Şamil Kafkas, Nuray Yeşilaraz ve Eylem Tanrıver gibi isimler yer alıyor. 

Seni Seven Ölsün filmi nerede çekildi?
Seni Seven Ölsün filmi için sözlükte neler dediler?
Seni Seven Ölsün hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
az önce televizyonda izlediğim film. çok minnoş olmuş ben beğendim valla

senaryosunda ciddi sorunlar olan sinema filmi. bitmiyor. izliyorsun izliyorsun bir türlü sonu gelmiyor.
muhteşem güzellikte bir kasaba, olağanüstü karadeniz manzarası eşliğinde bir türlü akmayan bir hikaye. oyunculuklar genel olarak iyi ancak onlar da bir yere kadar. keşke sinema değil de 60 dakikalık bir tv filmi olsaymış.
bir de şu klişeler ve şive ile güldürmeye çalışma kolaycılığı ve hikayenin gülbeyaza bu kadar benzemesi yok mu?

Seni Seven Ölsün filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Seni Seven Ölsün filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seni Seven Ölsün filmi nerede çekildi? Seni Seven Ölsün filminin oyuncuları ve konusu.