Shipink ile Uygun Fiyatlara Kargo Gönderin

featured

En son ne zaman kargo gönderdiniz? Hatta belki Instagram’dan ürün satıyorsunuz ve sık sık gönderiyorsunuz. Peki 2023 kargo fiyatlarından memnun musunuz? Shink, bu soruya hayır cevabı verenler için kurulmuş bir girişim.

Türkiye’deki kargo firmaları tarafından her ay 200 milyon civarı kargo teslimatı yapılıyor, hatta bu sayedi pandemi sonrası hızlanarak artmaya başladı.. Ancak büyüyen bir sektör olmasına rağmen sektörel bazı sorunlar, hem geleneksel dediğimiz hepimizin bildiği kargo firmaları tarafında, hem de yenilikçi dediğimiz daha modern çözümler üreten kargo firmaları bu tarafında çözülmüş değil.

Kasım 2021’de kurulan Shipink, geliştirmiş olduğu API ve kontrol paneli ile dünya çapında kargo gönderimi yapılmasını sağlamak amacıyla TİM-TEB Girişim Evi aracılığıyla Tübitak BİGG desteği alarak Teknopark İstanbul’un kuluçka merkezi olan Cube Incubation’da kuruldu.

Tespit ettiği sorunları, entegre olduğu kargo firmalarının teknolojik eksiklikleri kendisi tamamlayarak çözmeye çalışan Shipink, aynı zamanda tüm kargo aktörlerini (kargo şirketleri, lojistik şirketleri, b2b depo çözümleri ve e-ticaret şirketleri) tek bir çatı altında birleştiriyor. Bu sayede, kargo sektöründe de dokunulan süreçler daha hızlı ve verimli hale gelmiş oluyor. Ayrıca, platform sayesinde e-ticaret şirketleri kargo takibini ve teslimatlarını kolayca yapabiliyor. Müşterileri ise doğru bilgilendiriliyor, kolayca takip edebiliyor ve süreç sonucunda geri bildirim yaparak tüm operasyonun iyileşmesine katkı sağlayabiliyor.

Oytun Yüksel, Engin Kartal ve Serkan Akgöz tarafından kurulan Shipink, şu anda Shopify, WooCommerce ve Wix üzerindeki satış kanallarına entegre. Opencart ve Trendyol entegrasyonu ise geliştirilmeye devam ediyor.

Gelecek hedeflerini “2023 yılında Türkiye pazar lideri olmayı, 2024 yılında ise Türkiye’den kolayca ihracat yapılmasını sağlayan ve dünyada adından söz ettiren bir girişim olmayı hedefliyoruz” şeklinde açıklayan Shipink CEO’su Oytun Yüksel’e, Shippo ve Sendcloud gibi unicorn’lar bulunan bu pazarda başarılar diliyoruz.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Shipink ile Uygun Fiyatlara Kargo Gönderin