Üniversitelerde Terörist İstemiyoruz !

featured

Bugün saat 12.30’da KTÜ Fen-Edebiyat Kantini önünde toplanan Türkçüler, üniversitelerde yaşanan TERÖR olaylarını ve üniversitelerin TERÖR yuvasına dönüşmesini protesto etmek amacıyla basın açıklaması yaptı. KTÜ’lü Türkçüler adına Murat Yılmaz aşağıdaki basın açıklamasını okudu;

Değerli öğrenci arkadaşlarımız,
Geçtiğimiz gün, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun PKK’lılar tarafından bıçaklanarak hunharca şehit edilmesi hepimizin yüreğini yakmıştır.Uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralanan Fırat kardeşimiz, PKK’lıların olay yerine gelen ambulansı engellemesi sonucu hastaneye götürülmekte geciktirilmiş ve ne yazık ki hayâtını kaybetmiştir. Üniversite kampüslerini PKK karargâhlarına çeviren eli kanlı teröristler, Ege Üniversitesi’ni adeta saldırı üssü olarak kullanmaya başlamışlardır. Bu durumdan ise Ege Üniversitesi rektörü ve dekanlar sorumludur. Gerekli devlet mercilerinin Fırat kardeşimizin hesabını bunlardan sormasını istiyoruz.
Özellikle büyük şehirlerdeki üniversitelerde, demokrasi ve kendilerini ifâde etme adı altında PKK paçavraları ve Abdullah Öcalan posterleri asılmakta, fakültelerin girişlerinde yasadışı ve gayrîmillî eylem bildirileri dağıtılmakta, duvarlara PKK propaganda ve sloganları yazılmakta ve hattâ öğrencilerin sınıflara girmelerinin engellenmesine dahi varan uygulamalar yapılmaktadır. Bu duruma ise üniversite yöneticileri tarafından pişkince göz yumulmakta ve emniyet güçleri tarafından sessiz kalınmaktadır.
PKK’lılara karşı direnenler ise alenen tehdit edilmektedir. Fırat kardeşimiz, demokrasi zırvalığı adı altında Türklüğe yapılan hakaretlere sessiz kalamayan, millî şuur dolu bir târih bölümü öğrencisiydi. Ancak, ne yazık ki, göz göre göre üniversitelere sızmış PKK’lılar tarafından şehit edildi.
Ama şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın ki,
Bizler, bir ölürüz, bin diriliriz!
Bir gideriz, bin geliriz!

Satılmış medya kurumlarının ise bu olayı sıradan bir öğrenci kavgası olarak topluma sunmasını nefretle ve şiddetle kınıyoruz.

Üniversitelerde karşıt görüşlü öğrenciler diye bir ayrım yoktur!
Üniversitelerde Doğu kökenli öğrenciler diye bir ayrım yoktur!
Üniversitelerde, anarşist-komünist PKK’lılar ile Türk milliyetçisi öğrenciler ayrımı vardır.
Dağdaki PKK’lılar ile üniversitelerde öğrenci kılığındaki anarşistler arasındaki tek fark; dağdakinin YGS’de barajı geçememiş olmasıdır.
Anarşist-komünist PKK’lıların ellerine aldıkları kalem bile, bu devlet ve bu millet için uzun namlulu bir silâhtır. Çünkü PKK’lıların eğitimlisi de eğitimsizi de Türk düşmanıdır.
Bu sebeple Türk milletini geleceğe taşıyacak olan öğrencilerin haklarının korunması için üniversitelerdeki anarşistlerin her türlü hakkına son verilmelidir.
Üniversiteler bilim yuvasıdır, teröristlerin ini değildir!

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Üniversitelerde Terörist İstemiyoruz !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.