• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

1 Yaşındaki Sude’nin Feci Ölümü…

featured

Ankara’da feci bir olay meydana geldi. Kentte bir apartmanın bodrum katındaki evde çıkan yangında Sudenaz Güngör (1) hayatını kaybederken, dumandan etkilenen ağabeyi Yunus Emre (5) ve babaannesi İmran Güngör (55) hastanede tedaviye alındı.

Yangın, sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki 2 katlı binanın bodrum katında İmran Güngör’ün oğlu ve torunlarıyla oturduğu evde çıktı.

DHA’nın haberine göre, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangına ilk müdahaleyi, dumanları fark eden komşuları yaptı. Kapının kırılmasıyla içeriye giren Sakine Çakmak, dumanla kaplı odada bulunan Yunus Emre’yi dışarıya çıkarmayı başardı.

Bu sırada gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın, kısa sürede söndürüldü. İçeriye giren ekipler Sudenaz Güngör ile babaannesi İmran Güngör’ü dışarıya çıkardı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı iki kardeş ve babaanneleri, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sudenaz Güngör, hastanede doktorların yaptığı müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Yunus Emre Güngör ile İmran Güngör’ün tedavisi ise devam ediyor.

Yangın sırasında dumanların arasına dalarak Yunus Emre’yi kurtaran Sakine Çakmak, o anları anlattı. Çakmak, yangını fark edince evden çıktığını anlatarak, “Bir ağabey vardı, kapıyı kırmasını istedim, o da kırdı. İçeriye girdim ve büyük çocuğu alarak dışarıya çıktım, ağlıyordu. Küçük çocuğu hiç görmedim” diye konuştu.

Öte yandan yangın sırasında eşiyle ayrı yaşayan çocukların babasının işte olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
1 Yaşındaki Sude’nin Feci Ölümü…