10 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 49 Gözaltı, 21 Tutuklu

10 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 49 Gözaltı, 21 Tutuklu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 49 kişinin gözaltına alındığını, çok sayıda uyuşturucunun ele geçirildiğini bildirdi. Ayrıca Niğde’de yapılan operasyonda da 23 kişinin yakalandığını, bunlardan 21’inin tutuklandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin Tokat, Muğla, Kahramanmaraş, Giresun, Aydın, Balıkesir, Konya, Elazığ, Ankara, Niğde ve Sakarya’da düzenledikleri uyuşturucu operasyonlarına değindi. Operasyonlarda 49 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını, çok sayıda uyuşturucunun ele geçirildiğini belirtti. Bakan Yerlikaya, “Operasyonları düzenleyen güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Aydınlık geleceğimiz olan evlatlarımıza zehir tacirlerinin musallat olmalarına izin vermeyeceğiz. Her an enselerindeyiz, onlara göz açtırmayacağız” dedi.

Bakan Yerlikaya, Niğde’deki operasyonla ilgili de bilgi verdi. Niğde’de gerçekleştirilen narkotik operasyonunda muhtelif miktarda ve nitelikte uyuşturucunun ele geçirildiğini kaydetti. Operasyonda 23 zehir tacirinin yakalandığını, bunlardan 21’inin tutuklandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, “Operasyonları düzenleyen kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Çocuklarımıza musallat olan zehir tacirlerine izin vermeyeceğiz. Her an enselerindeyiz” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
10 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 49 Gözaltı, 21 Tutuklu