10 Yıllık Seri Cinayetlerin Zanlısı Yakalandı

10 Yıllık Seri Cinayetlerin Zanlısı Yakalandı

ABD’nin New York eyaletinde, 2010 yılından bu yana en az 10 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak bilinen “Gilgo Beach cinayetleri”nde bir zanlı yakalandı. Zanlının bugün mahkemeye çıkması bekleniyor.

Suffolk İlçe Yöneticisi Steve Bellone, zanlının ismini açıklamadan, bu davada adaleti sağlamak için çalışmaya devam ettiklerini ve kurbanların yakınlarının acılarını paylaştıklarını söyledi. New York Valisi Kathy Hochul da, zanlının yakalanmasının toplumda rahatlama yarattığını ve kurbanların ailelerinin uzun süredir beklediği adaletin sağlanacağını belirtti.

CNN’in kaynaklara dayandırdığı haberine göre, zanlının adı Rex Heuermann. Heuermann, Long Island’da yaşayan ve mimarlık yapan bir kişi. Zanlının, telefon verilerinin incelenmesi sonucu tespit edildiği ve evinde arama yapıldığı kaydedildi.

Gilgo Beach cinayetleri, Long Island’ın güneyindeki sahil şeridinde 2010’dan sonra farklı zamanlarda 8 kadın, bir erkek ve bir çocuğun cesetlerinin bulunmasıyla ortaya çıkmıştı. Cinayetlerin faili ya da failleri uzun süre bulunamamıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
10 Yıllık Seri Cinayetlerin Zanlısı Yakalandı