1. Haberler
  2. Gündem
  3. 14 Yaşındaki Öz Amcası Tarafından Öldürüldü

14 Yaşındaki Öz Amcası Tarafından Öldürüldü

featured

Giresun’da büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi’nin katili 14 yaşındaki öz amcası çıktı.

Giresun’un Bulancak ilçesinde 27 Haziran’da evinin yakınındaki bahçede kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İkranur’un dedesi ve amcasının da aralarında olduğu 7 kişi gözaltına alınmıştı, Müge Anlı, gözaltının ardından ilk itirafın geldiğini duyurdu. Buna göre 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin katili 14 yaşındaki öz amcası çıktı.

ŞÜPHELİLER SORGUDA

Sır perdesinin aralanması için Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İkranur Tirsi’nin ölümü ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aralarında 7 kişiyi gözaltına aldı. Küçük kızın dedesi, amcası, 3 halasının da yer aldığı 7 kişinin, sorgusu sürüyor. Ekipler, şüphelilerin çapraz sorguya da alarak, olayı tüm detaylarıyla aydınlatmaya çalışıyor.

14 Yaşındaki Öz Amcası Tarafından Öldürüldü