16 Yaşındaki Kızı Kaçırıp 2,5 Ay İşkence Yaptı

16 Yaşındaki Kızı Kaçırıp 2,5 Ay İşkence Yaptı

Bursa’da yaşanan insanlık dışı olayda, 16 yaşındaki N.G., erkek arkadaşı Hamza Han (22) tarafından 2,5 ay boyunca alıkonuldu, işkence gördü ve cinsel istismara uğradı. Zanlı, kız çocuğunu silahla tehdit ederek, o anları sosyal medyada paylaştı. Kızın annesi S.G. (33), cezaevinden çıkınca durumu öğrenip, polise başvurdu. Polis ekipleri, 27 Ağustos’ta zanlının evine baskın düzenleyerek, N.G.’yi kurtardı. Zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

N.G., yaşadığı dehşeti anlatırken gözyaşlarına boğuldu. “İstemediğim için bana zorla istismarda bulundu. Silahla beni tehdit etti, ‘Zorla yapacaksın’ dedi. ‘İstemiyorum’ dedim. Beni videoya alıp, internete attı. Sonuna kadar şikayetçiyim.” dedi.

16 Yaşındaki Kızı Kaçırıp 2,5 Ay İşkence Yaptı

Kızının kurtarmak için gittiği evde Hamza Han tarafından saldırıya uğradığını söyleyen S.G. ise “Cezaevindeydim daha sonra çıktım ama yine de kızımı kurtaramadım. Kızımı kendine bağımlı yapmış. Nereye giderse gitsin, kızım onu buluyordu. Kendisine kukla yapmış. Kızımı ne kadar kurtarmaya çalıştıysam da başarılı olamadım. Kapıma silahla geldi. Kızımı sürükleyerek götürdü. Sürekli kızıma cinsel istismarda bulunmuş. Çocuğum 2 ay boyunca şiddete maruz kaldı. Zorla cinsel istismarda bulunmuş. Çocuğumu elinden kurtaramadım. Çocuğumun bütün gelecek hayallerini çaldı. En ağır ceza ile yargılanmasını istiyorum. Onun gibilerin dışarı çıkmasını istemiyorum. Kesinlikle dışarı çıkmasın, adalet cezasını versin. Kızımı videoya almış, ‘Yayınlayacağım bunu, herkese atacağım’ diye tehdit ederek, sürekli cinsel istismarda bulunmuş. İşkence çektiriyor, silahla tehdit etmiş. Hatta silahın dipçiğiyle kafasına vurmuş. Hayatımızı mahvetti. Çocuğumun hayatını mahvetti. Darp raporu aldık, cinsel istismar olduğuna ve uyuşturucu içirildiğine dair rapor aldık” diye konuştu.

Ailenin avukatı Nalan Bener de “Tehdit, hile, alıkonulmuş, cinsel istismara uğramış. Neşterle, delici, kesici aletlerle veya sopa gibi birtakım eşyalarla fail şiddet uygulamış” diyerek, zanlının işlediği suçların ağırlığına dikkat çekti.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
16 Yaşındaki Kızı Kaçırıp 2,5 Ay İşkence Yaptı