17 Yaşındaki Gencin Lüks Villadaki Şüpheli Ölümü

17 Yaşındaki Gencin Lüks Villadaki Şüpheli Ölümü

İstanbul Büyükçekmece’de, Tepekent’te bulunan lüks bir villada yaşanan talihsiz bir olayda 17 yaşındaki Mervan İpek, arkadaşlarıyla düzenlediği haftalık eğlence sırasında iddiaya göre havuza düşerek hayatını kaybetti. Olay, 3 Mayıs akşam saatlerinde meydana geldi.

Eğlencenin yapıldığı sırada dengesini kaybettiği öne sürülen İpek, havuzda boğularak öldü. Gençin durumunu fark eden arkadaşları hemen polis ve sağlık ekiplerini bilgilendirdi. Olay yerine gelen ekipler, İpek’in cansız bedenini sudan çıkardı ve ilk incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatarak evde bulunan arkadaşlarını gözaltına aldı. Ayrıca, gençlerin bu villayı nasıl kiraladıkları konusu da soruşturmanın odak noktalarından biri haline geldi. İlk bulgulara göre, villada yapılan aramalarda uyuşturucu ya da silah izine rastlanmadı.

BÜYÜKÇEKMECE’DE LÜKS VİLLADA SIR ÖLÜM: 17 YAŞINDAKİ GENÇ HAVUZDA CAN VERDİ HAVUZDA HAYATINI KAYBEDEN GEÇTEN GERİYE İSE ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ÇEKİLDİĞİ FOTOĞRAF KALDI

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
17 Yaşındaki Gencin Lüks Villadaki Şüpheli Ölümü