19 Liralık Baklava İçin Kuyruk Oluştu

featured

Kurban Bayramı’na bir gün kala vatandaşlar Bahçelievler’de bulunan ucuz baklava sırasına girdi.

Kurban Bayramı’na bir gün kala vatandaşlar Bahçelievler’de piyasa değerinin altına satılan baklavaya hücum etti. Uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar fiyatından ve tadından memnun olduklarını söyledi. Tatlıcı önünde sıraya giren vatandaşlar yaklaşık yarım saat bekledikten sonra sıraya ulaşıyor.

Vatandaşların oluşturduğu uzun kuyruk havadan görüntülendi. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar için dükkan sahibi karton ve kolonya dağıttı.

Sosyal mesafe kurallarının dikkat edilemediği sırada bazı vatandaşların maske taktığı bazılarının ise takmadığı görüldü. Ucuz baklavadan alan vatandaşların bir çoğu, ilk önce şüphe ile yaklaştıklarını ancak yedikten sonra tadını beğendiklerini söylediler.

Mağaza Sorumlusu Mehmet İpekli, “Cevizli baklavayı 19 TL, fıstıklı baklava 28 TL satıyoruz. Bizim diğer mağazalardan uygun olmamızın nedeni ham madde üreticisiyiz. Kar marjımızdan çok kısıyoruz. Bize göre baklava lüks değil herkesin evine girebilmesi için böyle fiyatlar veriyoruz. Bize gelen müşteriler hep memnun kalıyor. Günde toplu alımlarla 2 ton baklava satılıyor”  açıklamasını yaptı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
19 Liralık Baklava İçin Kuyruk Oluştu