İstanbul’da yaşanan tüyler ürpertici bir olayda, 2 yaşındaki Yunus Emre Çiçek isimli bebek, annesinin biberonuna tiner koyarak içirmesi sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, ismi açıklanmayan anne, 2 yaşındaki oğlunun biberonuna tiner koyduktan sonra minik çocuğa içirdi. Durumu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yunus Emre Çiçek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 14 Kasım’da hayatını kaybetti.
Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Anne ve baba gözaltına alınırken, sorgularda şok eden detaylar ortaya çıktı. Annenin ilk ifadesinde, “Çocuğum evlilik dışı dünyaya geldi. Ona da bana da kimse sahip çıkmadı. Bunalıma girdim” dediği öğrenildi.
Gözaltında alınan baba ise ilk sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, anne çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.








