3 Aylık Bebeği Acımazsızca Döven ”Ruh Hastası”nın İfadesi Ortaya Çıktı

featured

Gaziantep’te 3 aylık bebeği dövdüğü görüntüler ortaya çıkan Yunus Göç, kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Yunus Göç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yoğun bakımda olan minik Cihan’ın tedavisi sürerken ”ruh hastası Yunus Göç”ün emniyette verdiği ifadesi ortaya çıktı. Yunus Göç’ün ifadesinde çocuğunu bir anlık sinirle dövdüğünü belirtirken suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.

Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını ifadesinde belirten Yunus Göç, “Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç’ün kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Aile büyüklerinin araya girmesinin ardından Semra Göç, tekrardan evine döndüğü öğrenildi. Anne Göç’ün eşine karşı 4 ay önce açtığı boşanma davasından 2 ay önce de yine aile büyüklerinin araya girmesiyle vazgeçtiği belirtildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
3 Aylık Bebeği Acımazsızca Döven ”Ruh Hastası”nın İfadesi Ortaya Çıktı