3 Çocuğunun 2’sinin Kuzeninden Olduğunu Öğrendi

3 Çocuğunun 2'sinin Kuzeninden Olduğunu Öğrendi

Konya’da yaşayan 42 yaşındaki Hüseyin A., geçtiğimiz yıl 17 yıl süren evliliğini sonlandırdığı eşinden sonra, komşularının tavsiyesi üzerine çocukları için yaptırdığı DNA testiyle iki çocuğunun biyolojik babasının kendisi olmadığını öğrendi. Bu durum, kendisi ve ailesi için büyük bir şok ve üzüntü kaynağı oldu.

Hüseyin A., bir otelde mutfak personeli olarak çalışmakta ve geçtiğimiz ekim ayında eşi Ş.T. ile anlaşmalı olarak boşanmıştı. Olayla ilgili DHA’ya konuşan Hüseyin A., “Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘senin kuzenin M.K.’ diye cevap verdi” dedi.

Aldatılan adam, yaşadıklarının ardından ruh sağlığının bozulduğunu belirterek, “Benim evimde, benim soframda, benim yatağımda yıllarca dost hayatı yaşamışlar. Ben otelden gelip, akşam da inşaatlarda çalışmaya gittiğimde bunlar evde hayatlarını sürdürmüşler. Bu beni psikolojik olarak yıktı. Komşularımın hepsi kuzenimin eve girip çıktığını görmüşler, ama akrabam olduğu için böyle bir şeye ihtimal vermemişler. Boşandıktan sonra bana bilgi verdiler. Gece geldiğini, balkonda oturduklarını, kahve içtiklerini görmüşler, ama öz kuzenim olduğu için farklı düşünmemişler” ifadelerini kullandı.

Ayrıca eski eşinin boşanma sürecinde “benim çıplak fotoğraflarımı telefonumdan alarak bütün tanıdıklara gösterdi. Beni rezil etmeye çalışarak insan içine çıkamaz hale getirmeyi amaçladı” dedi. Bu fotoğrafların bazı akrabalara da WhatsApp üzerinden gönderildiğini ve bu nedenle “özel hayatın gizliliği ihlal” suçundan suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
3 Çocuğunun 2’sinin Kuzeninden Olduğunu Öğrendi