3 Mayıs Türkçüler Günü Şölenle Kutlanacak

featured

3 Mayıs Türkçüler günü;  Her Türk’ün, Türkçü’nün ve Türk Milliyetçisi’nin Dünya’nın neresinde olursa olsun, yalnız dahi olsa kutlanılması gerektiği söylenir ve kutlanır.

Bu yıl ise, 3 mayıs Türkçüler Birliği‘nın, OF-HAYRAT‘ın katkılarıyla büyük bir şölenle kutlanacak olan 3 Mayıs Türkçüler günü diğer Türkçü grupların ve STKlarında katkısı büyük işte bu büyük şölene katılacak olan Türkçü gruplar ve STKlar; Orkun Vakfı, Turancı Hareket Platformu, Turan Ocakları, Kuva-yi Milliye çağrısı, Vahşi Kurtlar Motor sporları kulübü, BÜTÖV Azerbaycan Ocakları, Türkçü Hareket olarak belirtildi.

3 Mayıs Türkçüler Günü programı ise şu şekilde bildirildi;

3 Mayıs günü sabah saat 10.30 da Türkçü grupların ve STKların katılımıyla Selimiye Parkı’nda toplanıp, 11.00’da Hüseyin Nihal Atsız Beğ’i anmak için Karacaahmet mezarlığındaki istirahatgahı ziyaret edilecek.

3 mayıs akşamı 18.30’da Fener Alayı yürüyüşü ile Kadıköy, Caferağa spor salonundaki 3 mayıs Türkçüler günü şölenine  gidilecek ve saatler  20.00’yi gösterdiğinde ise konser etkinliği gerçekleştirilecektir.

3 mayıs Türkçüler Günü şölenine katılmak için, 0546 449 80 numaralı telefon ile irtibat kurabilirler.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
3 Mayıs Türkçüler Günü Şölenle Kutlanacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.