1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. 5 aylık hamile eşini öldüren caniden skandal ifadeler

5 aylık hamile eşini öldüren caniden skandal ifadeler

featured

26 Mart’ta saat 23.00 sıralarında, İzmir Konak ilçesi Güney Mahallesi 1158 Sokak’ta meydana gelen olayda 5 aylık hamile Sezen Ünlü sokakta yürüdüğü sırada arkasından gelen, birlikte yaşadığı Anıl Yolum tarafından bıçaklandı.

Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılan Ünlü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırı sırasında hamile olan Sezen Ünlü’nün bebeğinin de öldüğü belirlendi.

Gözaltına alınan Anıl Yolum polisteki ilk ifadesinde eşi hakkında skandal ifadeler kullanarak, “İki aydır sorunlarımız vardı. Konuşmak için gittim. Eşime ait sosyal medya hesabında, başka kişilerden gelen mesajları gördüm ve sinirlendim. Bundan dolayı aramızda tartışma çıktı. Sonra eşimi bıçakladım ve olay yerinden kaçtım” diye iddia etti.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Sezen Ünlü’nün ölümüyle ilgili yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. Savcılık tarafından hazırlanan ve İzmir 11’inci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Anıl Yolum için ‘Gebe olduğu bilinen kadını öldürme’ ve ‘Çocuğu kasten öldürmek’ suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi cezası istendi.

5 aylık hamile eşini öldüren caniden skandal ifadeler