9 Kere Leyla filmi full izle – 9 Kere Leyla filmini izle

featured
‘9 Kere Leyla’ bugün Netflix’te yayınlandı. Filmin başrolünde Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Elçin Sangu yer aldı.

 Ezel Akay’ın yönettiği, başrollerinde Demet Akbağ ve Haluk Bilginer’in yer aldığı “9 Kere Leyla” adlı film Netflix’te bugün yayınlandı.

Bir sinema filmi olması planlanan 9 Kere Leyla’nın vizyona giriş tarihi pandemi nedeniyle sürekli ertelenmişti. Haluk Bilginer ve Demet Akbağ gibi usta oyuncuların başrolde olduğu filmin yayın hakları, dijital yayın platformu Netflix’e satıldı. Geçtiğimiz hafta fragmanı yayınlanan 9 Kere Leyla, Netflix’te bugün yayınlandı.

Filmin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış, Alican Yücesoy, Hakan Eke, Emre Kıvılcım, İhsan Ceylan, Hasan Eflatun Akay, Bertan Çelikkol, Kerime Obenik, Bimen Zartar, Reşit Berker Enhoş ve Arda Cartı yer aldı.

9 Kere Leyla Filmi Fragman İzle

Leyla ve Adem, yıllarca mutlu bir evlilik yaşadılar, ta ki güzel evlilik terapistleri Nergis, Adem’in kalbini çalana kadar. Görünüşte çok zengin olan Adem’in, bütün mal varlığının yönetimi ise Leyla’nın elindedir. Nergis ile aralarındaki engelleri kaldırmak için harekete geçen Adem, Leyla’yı kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Ancak bu girişimlerinin hepsi de başarısızlıkla sonuçlanır. Adem, sonunda Leyla’dan kesin olarak kurtulmanın en iyi yolunun onu öldürmek olduğuna karar verir. Gözü Nergis’ten başkasını görmeyen Adem, Leyla’yı ortadan kaldırmak için dokuz farklı girişimde bulunur. Ancak Leyla’yı öldürmek Adem’in sandığı kadar kolay değildir.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
9 Kere Leyla filmi full izle – 9 Kere Leyla filmini izle