9. Uluslararası Türkoloji Konferansı Tataristan’da

featured

Tataristan’da bulunan Kazan Federal Üniversitesi, 12-14 Nisan’da gerçekleştirilecek olan 9’uncu Uluslararası Türkoloji Konferansı’na ev sahipliği yapacak.

Kazan Federal Üniversitesi (KFU) 12-14 Nisan 2018 tarihlerinde Tataristan’da yapılacak “Türk Dünyası: Türk Halklarının Dili, Edebiyatı, Tarihi ve Kültüründeki Meseleler” konulu 9’uncu Uluslararası Türkoloji Konferansı’na ev sahipliği yapacak.

Kazan Federal Üniversitesi Elabuğa Enstitüsü’nde gerçekleştirilecek olan konferansta oturumlar, “Тürk edebiyatı ve folkloru, Çağdaş Türkolojinin meseleleri, Тürk yer adları ve adbilim, Lingvokültüroloji ve tercüme/aktarma işi, Тürk tarihi ve kültürü, Тürk lehçeleri ve edebiyatlarını okutmada yeni yöntemler”başlıkları üzerinden yürütülecek.

İngilizce, Türkçe, Tatarca ve Rusça dillerinde gerçekleştirilecek bilimsel etkinliğe katılmak isteyen bilim insanları ve araştırmacıların, 18 Mart’a kadar başvuru ve bilgi edinmek için belirlenen e-posta adresi üzerinden irtibat sağlayabileceği kaydedildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
9. Uluslararası Türkoloji Konferansı Tataristan’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.