İş insanı Turgut Toplusoy’un oğlu Mehmet Toplusoy, Beşiktaş’ta bulunan lüks bir mekanda güvenlik görevlisi tarafından darp edildi.
Olay, 6 Temmuz tarihinde Boaz adlı mekanda meydana geldi. Toplusoy, arkadaşlarıyla eğlenirken güvenlik görevlisi D.K. ile tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve güvenlik görevlisi, Toplusoy’u yere yatırarak yumrukladı. Aldığı darbeler sonucu bayılan Toplusoy, hastaneye kaldırıldı ve yüzündeki üç kemiğin kırıldığı belirlendi.
Hastanede dört gün boyunca tedavi gören Toplusoy, güvenlik görevlisi hakkında şikayette bulundu. Şüpheli D.K., gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Savcılık, D.K. hakkında ‘Kasten Yaralama’ ve ‘Hakaret’ suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası talebiyle iddianame hazırladı. Güvenlik görevlisi D.K., Toplusoy’un mekandaki kadınları taciz ettiğini ve bu sebeple uyardığını iddia etti.
- Yazı Boyutunu Ayarla Okuma rahatlığı için seçin
- Küçük 100% Dev








