1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. Sancaktepe’de Trafik Magandası Polisin Burnunu Kırdı

Sancaktepe’de Trafik Magandası Polisin Burnunu Kırdı

Sancaktepe'de Trafik Magandası Polisin Burnunu Kırdı

Sancaktepe’de, polis ekiplerinin trafik denetimleri sırasında dur ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsü, polisle yaşanan arbede sırasında bir memurun burnunu kırdı. Olay anları güvenlik kameralarına yansırken, daha önce defalarca trafik cezası kesilen sürücü ve ailesinden 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 24 Aralık Salı günü saat 12.30 sıralarında Sancaktepe Meclis Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 KAJ 475 plakalı motosikletiyle kasksız seyreden Eren G., polis ekiplerinin “Dur” ihtarına rağmen yoluna devam etti. Bunun üzerine ekipler, sürücüyü durdurmak için takip başlattı. Dakikalar süren kovalamaca sonrası, sürücü bir sitenin girişinde motosikleti bırakarak yaya olarak kaçmaya çalıştı ancak polis ekipleri tarafından yakalandı.

Sürücünün yakalanmasının ardından olay yerine gelen babası Etem G., kardeşi Yunus Emre G. ve annesi Gülhan G., polise yumruklarla saldırdı. Çıkan arbede sırasında bir polis memurunun burnu kırıldı. Durumun büyümesi üzerine olay yerine takviye ekipler sevk edildi ve saldırganlar etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Sancaktepe'de Trafik Magandası Polisin Burnunu Kırdı

Yapılan incelemelerde, sürücü Eren G.’nin kullandığı motosikletin annesi Gülhan G. üzerine kayıtlı olduğu ve şüphelinin geçmişte de polis denetimlerinden kaçtığı ortaya çıktı. Şüpheliye, Sancaktepe ve Çekmeköy’de toplamda 52 kez trafik cezası uygulandığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Eren G. ve ailesinden 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, Eren G. ve ailesinin polise saldırdığı, takviye ekiplerin olay yerine sevk edilerek şüphelileri gözaltına aldığı anlar net bir şekilde görüldü.

Sancaktepe’de Trafik Magandası Polisin Burnunu Kırdı