Söyledikleriyle sosyal medyada gündem olan hentbolcu Merve Akpınar’a Haluk Levent’ten destek geldi. Levent, Merve’nin eğitim masrafların karşılanması için 3 kişinin gönüllü olduğunu söyledi.
Yaşadığı zorlukları gözyaşlarıyla “Sen kızsın, şort giyemezsin, erkeklerin yanında oynayamazsın diyerek hep beni dışladılar. O zaman kendime bir söz verdim. ‘Köyümdeki kız çocuklarının kaderini değiştireceğim” söyleyen Merve Akpınar’a birçok yerden büyük destek geldi.
Şarkıcı ve Ahbap derneğinin kurucusu Haluk Levent sporcu Akpınar’ın eğitim masraflarını karşılanacağını duyurarak “Merve kızımız için yazıyorsunuz. Yanıtlayayım. Şu anda 3 hayırsever dostumuz tüm öğrenim hayatının masraflarını karşılamaya hazır. Ailesi ile temastayız” açıklamasını yaptı.
Hentbol Kadın Milli Takımı ,Merve’ye desteklerini illeti.








