Hüseyin Baş Hakkında Ablasından Çarpıcı Açıklamalar

Hüseyin Baş Hakkında Ablasından Çarpıcı Açıklamalar

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) eski başkanı Haydar Baş’ın en büyük kızı Emine Bayraktar, BTP Genel Başkanı kardeşi Hüseyin Baş hakkında 27 Ekim günü sosyal medya hesabı üzerinden bir dizi açıklama yaptı. Ablasını biata zorladığı ve yeğenlerine zulüm ettiği iddialarının yer aldığı açıklamalar şöyle:

“BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’a sesleniyorum! Ben Haydar Baş’ın en büyük kızı Emine Bayraktar, senin ablan! Bugüne kadar sustum, rahmetli babam vefat ettikten sonra bana yaşattığın ve yaşattığınız zulmü artık kamuoyuna aktarma vakti geldi. Anlatayım ki kamuoyu karşılarında nasıl bir insan olduğunu nasıl kul hakkı yediğini, nasıl kardeşinin haklarını gasp ettiğini, kendi zihniyetini kabul ettirmek için nasıl insanları dövdürdüğünüzü, nasıl yuvaları ve öz yeğeninin yuvasını dağıttığını, size biat etmeyenlerin nasıl yuvalarını yıktırdığınızı herkes bilsin. Beni babamın cenazesine dahi koymadın, beni annemle 30 aydır görüştürmediniz. Sebebi ben sana biat etmedim, elini öpmedim. Elini öpmezsem hiçbir hak sahibi olamazsın diye annemle bana haber gönderdiniz. Sen kimsin peygamber misin? Kimin intikamını alıyorsun benden? Bir insan kendisinden 20 yaş büyük ablasına gel benim elimi öp bana biat et deyip kendisinin hakkını gasp etmeyi kendine hak görür mü? Ablasına bunu yapan millete ne yapar? Vefatından sonra babamdan kalan haklarımdan Bana tek kuruş dahi vermediniz. Sen önce ablanın ve zulüm ettiğin yeğenlerinin haklarını teslim et sonra konuş. Yoksa seni hiçbir milletvekilliği aklayamaz. Allah’ın tokatını da yersin Babamın tokatını da yersin. Bu zihniyette olan herkes gaspcıdır hırsızdır, değil ablasına hiç kimseye faydası olmaz, sözleri lafı güzaf’tan öteye geçmez. Kamuoyuna duyurumdur kardeşim Hüseyin Baş maalesef budur takdir sizlerin. Söylenen sözlere ve görünüşüne aldanmayın bana yapılanlar herkesçe malumdur.  Bunu kamuoyunu açıklama sebebim insanlara karşı sorumluluk duygusundan ve vicdani bir borç hissettiğim içindir saygılarımla kamuoyuna arz ederim.”

Oda TV Yalanlamıştı, Damadı Tepki Gösterdi

Oda TV tarafından haberin yalan olduğuna dair sahte abla açıklaması gelmişti. Bu haberin üzerine Haydar Baş ile yaptığı programlar ile tanınan gazeteci, Haydar Baş’ın damadı, Emine Bayraktar’ın eşi Muharrem Bayraktar Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Oda TV’nin sahtelemesine tepki göstererek iddiaları doğruladı, eşine destek çıktı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hüseyin Baş Hakkında Ablasından Çarpıcı Açıklamalar