Muharrem İnce’yi eleştiren Şahan Gökbakar geri adım attı

featured

Muharrem İnce’yi eleştiren Şahan Gökebakar geri adım attı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile aralarında geçen telefon görüşmesini anlatan gazeteci Nevşin Mengü, “Sinirlendi. Biraz da ağır konuştu. Tamam Muharrem Bey dedim telefonu kapattım” ifadelerini kullandı. Mengü’nün açıklamalarının ardından oyuncu Şahan Gökbakar, Muharrem İnce’ye tepki gösterdi.

Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir gün baktım Muharrem İnce beni takip ediyormuş. Bazı hallerini doğru ve samimi bulurdum. Dedim bende geri takip edeyim. Sonra, cumhurbaşkanı adaylığı muhabbeti başlayınca bir haller oldu. Gazeteci Nevşin Mengü’yü arayıp bıdı bıdı yapmalar falan. Noluyoruz ya? Hani farklıydınız? Bırakıyorum takibi” ifadelerini kullandı.

Tweetinin ardından Muharrem İnce’yle konuştuğunu belirten Gökbakar, “Muharrem Bey’le tatlı bir sohbet ettik. Onu destekleyen gençlerin gösterdiği sevgi ve emek karşısında duygusal bir tepki vermiş olabilir. Özünde Nevşin’le bir yanlış anlaşılma olmuş büyük ihtimal. Araması ve samimiyetle anlatması güzel hareket… Geri takip” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muharrem İnce’yi eleştiren Şahan Gökbakar geri adım attı