• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

featured

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlandı. Başkan Yavaş’ın kutlama mesajı şöyle:

Tarih boyu hürriyet sevdası ile bezenmiş olan milletimizin, vatanımızı işgal edenlere karşı nihai sözü söylediği günün yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Milletimiz kendisine dayatılmaya çalışılan esareti reddetmiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde onurlu bir kurtuluş mücadelesini birlik ve beraberlik içerisinde vermiş, ezelden beri süregelen bağımsızlık ruhunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Yokluklar içerisinde kazanılan bu zafer, candan ve serden geçenlerin fedakârlıkları ile ortaya konan kutlu bir mücadelenin sonucudur. Bizler için zaferimiz, tarihten geleceğimize tutulan bir ayna, gençlerimize yol gösterecek ve asla sönmeyecek bir meşaledir. 98 yıl önce ağustos ayında Ankara’dan yanan bu ışık, ilelebet vatanımızın üzerinde parlamaya devam edecektir.

Dünyayı sarsan pandemi süreci nedeniyle bu sene “Zafer” ruhunu gözümüzdeki hasret ve yüreğimizdeki coşku ile birlikte yaşayacağız. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak sergilerimiz, söyleşilerimiz ve konserlerimizle bu coşkuyu ABB TV ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden evlere taşıyacak bir dizi özel program hazırladık. Başkent’i Ay-yıldızlı bayrağımız, Atatürk posterlerimiz ve Zafer Bayramı afişlerimizle donatarak coşkumuzu kentimizin dört bir tarafına taşıdık. Zorlu pandemi sürecini geride bıraktığımızda, diğer bayramlarımızda söz verdiğim gibi, Zafer Bayramı’mızı da elimizde bayraklarımız, dilimizde marşlarımız, gönlümüzde bağımsızlık sevdamız ile birlikte sokaklarda kutlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, hürriyet ateşimizi yakan ve zaferimizi bizlere armağan eden başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarını, tüm kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı