ABD Başkanlık Seçimleri Ne Zaman Açıklanacak?

featured

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Cumhuriyetçi aday Donald Trump ve Demokrat aday Joe Biden’ın ABD Başkanlığı için yarışacağı 2020 seçimlerinin ne zaman, saat kaçta yapılacağı merak ediliyor. Seçim anketleri ise en çok merak edilen konular arasında. Peki Anketlerde kim önde? Trump mı, Biden mı? 2020 ABD Başkanlık seçimine dair ayrıntılar…

Amerika Birleşik Devletleri 59. Başkanını seçmek için sandığa gidiyor. Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump ile Demokrat Parti adayı Joe Biden’ın yarışacağı ABD Başkanlık seçimlerinde kritik gün geldi çattı.

ABD‘de yakın dönemin en kritik başkanlık seçimlerinin başlamasına saatler kala, gözler anketlere ve bu anketlerin güvenilirliğine çevrildi. Peki ABD Başkanlık seçimleri ne zaman, saat kaçta? Anketlerde Trump mı, Biden mı önde? ABD seçimlerine dair önemli ayrıntılar…

Ne Zaman ve Saat Kaçta Açıklanacak?

ABD’de başkanlık ve kongre seçimleri 3 Kasım’da yapılacak. Aynı gün, 435 sandalyeli Temsilciler Meclisi’nin tamamı için de oy kullanılacak.

ABD’nin dört yıl başkanlığını yapacak ismin belli olacağı seçimlerde sonuçlar, Türkiye saati ile 3 Kasım Salı’yı 4 Kasım Çarşamba’ya bağlayan gece açıklanacak. Ancak corona virüsü sebebiyle seçimlerde posta yoluyla oy kullanma imkanı da olduğu için seçim sonuçlarının açıklanması uzun süre de alabilir.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ABD Başkanlık Seçimleri Ne Zaman Açıklanacak?