ABD’de 124 Emekli General ve Amiralden Başkan Biden’a Bildiri

featured

124 Amerikalı emekli amiral ve general, ABD Başkanı Joe Biden’a seçimlere hile karıştırıldığı ve Marksist diktatörlüğe doğru ilerlendiğini sebebiyle bildiri yayınlandı.

Bildiri de,

“Ulusumuz büyük bir tehlike içerisinde. 1776’daki kuruluşumuzdan bu yana hiç olmadığı kadar Anayasal Cumhuriyet olarak hayatta kalmak için mücadele ediyoruz. Çatışma; Sosyalizm ve Marksizm destekçileri ile Anayasal hürriyet ve özgürlük destekçileri arasındadır” ifadeleri ile başlıyor.

Halkın iradesini doğru yansıtan adil ve dürüst seçimler olmazsa Anayasal Cumhuriyetimiz kaybolur” denilen emekli askerlerin bildirisinin devamında, “Seçim bütünlüğü, her vatandaş için bir yasal oy kullanılmasını ve sayılmasını gerektirir. Yasal oylar; Eyalet Yasama Meclisinin onayladığı resmi kimliklerdir. Bugün pek çok kişi, adil ve dürüst seçimlerden kaçınmak için bu tür sağduyulu kontrolleri ‘ırkçı’ olarak nitelendiriyor. Irksal terimler kullanmak zalimce bir sindirme, gözdağı taktiğidir. Ayrıca (toplumsal) bütünlüğün sağlanması için seçim sürecinde ‘Hukukun Üstünlüğü’ uygulanmalıdır.

Bildiride Demokrat Partililerin Kongre’deki çoğunluklarına ve Başkan Biden yönetimine atıfla, “Ülkemiz, Demokrat Kongre ve mevcut yönetim altında sola, Sosyalist ve Marksist bir tiranlık hükümetine doğru sert bir dönüş yaptı. Anayasal Cumhuriyetimizi savunmak için her daim harekete geçecek kongre ve başkan adaylarının seçilmesiyle bu duruma karşı konulması gerekiyor” ifadelerine yer verildi.

Bildirinin devamında ”

“Açık sınırlar, insan ticaretini, uyuşturucu kartellerini, terörist girişlerini, sağlık / Covid-19 tehlikelerini ve insani krizleri artırarak ulusal güvenliği tehlikeye atmaktadır. Yasa dışı kişiler yüksek ekonomik maliyet, suç, ücretlerin düşürülmesi ve bazı eyaletlerde yasadışı oy kullanmayı beraberinde getiriyor. Sınır kontrollerini yeniden kurmalı, (Meksika sınırına) duvarı inşa etmeye devam etmeliyiz. Egemen ulusların sınırları kontrollü olmalıdır.

Çin, Amerika için en büyük dış tehdittir. Çin Komünist Partisi ile işbirliğine dayalı ilişkiler kurmak, onları askeri, ekonomik, politik ve teknolojik açıdan dünya hakimiyetine doğru ilerlemeye devam etmeleri için cesaretlendiriyor. Dünya hakimiyeti hedeflerini engellemek ve Amerika’nın çıkarlarını korumak için daha fazla yaptırım ve kısıtlama uygulamalıyız.

İran Nükleer Anlaşması’na yeniden dönmek, İran’ın nükleer silahlar edinmesi ve bunu gerçekleştirmenin yollarıyla sonuçlanacaktır. Ortadoğu’daki barış girişimlerini altüst edilecek sloganları ve hedefleri arasında “Amerika’ya ölüm”, “İsrail’e ölüm” olan bir terörist ulusa yardım edilmesine neden olacaktır. Yeni Çin – İran anlaşmasına direnmeliyiz ve İran Nükleer Anlaşmasını desteklememeliyiz. İlaveten Ortadoğu barış girişimleri, “Abrahim Anlaşmaları” çerçevesinde olmalı ve İsrail’e destek sürdürülmeli.

Başkomutanın zihinsel ve fiziksel durumu göz ardı edilemez. Hızlı bir şekilde doğru ulusal güvenlik kararları verebilmelidir. Her yerde, gece veya gündüz, ruh ve yaşamı ilgilendiren durumlarda. Her zaman tartışılmaz bir emir komuta zincirine sahip olmalıyız.” ifadeleri yer alıyor.

 

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ABD’de 124 Emekli General ve Amiralden Başkan Biden’a Bildiri