ABD’de Öldü Zannedilen Kadın, Morgda Gözlerini Açtı!

featured

ABD’nin Detroit kentindeki evinde ölü olarak bulunan özürlü genç bir kadın, bir cenaze evinde mumyalamak üzereyken nefes alıp vermeye başladı ve gözlerini açtı.

Detroit banliyösündeki evinde ölü olarak bulunan özürlü genç bir kadın, bir cenaze evinde mumyalamak üzereyken nefes alıp vermeye başladı ve gözlerini açtı.

Ailenin vukatı Geoffrey Fieger WXYZ-TV’ye yaptığı açıklamada, “kanını boşaltma işlemi başlayacakken kadın gözlerini açtı” dedi.

Southfield itfaiye teşkilatı, Pazar günü bir sağlık ekibinin 20 yaşındaki bir kadının hareketsiz ve tepkisiz olarak yattığından dolayı bir eve çağırılmasıyla başlayan tuhaf bir dizi olayla karşı karşıya kaldıklarını bildirdi. İtfaiye yetkilileri, sağlık görevlilerinin 30 dakika boyunca kadını canlandırmaya çalıştığını ve bir acil servis doktoruna danıştığını söyledi.

Olay yerine intikal eden doktorun tıbbi bilgilere ve yaptığı tetkiklere dayanarak hastayı ölmüş olarak ilan ettiğini söyledi.

Oakland County tıbbi muayene ofisi, itfaiye teşkilatının, cesedi otopsi yapılmadan aileye teslim etmeyi düşündüğünü söyledi.

Nefes Almaya Başladı

Ancak daha sonra Detroit’teki James H Cole cenaze evinde şaşırtıcı bir durum meydana geldi. Kadının bir saatten fazla bir süre sonra hala hayatta olduğu anlaşıldı. “Personelimiz nefes aldığını doğruladı” diyen cenaze evi yetkilileri acil tıbbi ekibini aradı. Genç kadının adının Timesha Beauchamp olduğu ortaya çıktı.

Ailenin avukatı George Fieger, “Az kalsın bir insan canlı canlı mumyalanıp toprağa verilecekti. Çünkü cenaze evi ceset torbasını hazırlıyor ve defin için gerekli prosedürleri yapıyordu. Genç kadın tam bu anda gözlerini açtı.’’ dedi.

Detroit Tıp Merkezi Sözcüsü Brian Taylor, dün yaptığı açıklamada Beauchamp’ın durumunun kritik olduğunu söyledi. Beauchamp’ın annesi Erica Lattimore WDIV-TV’ye “Çok üzgünüm. Birisi çocuğumun öldüğünü söyledi ve o daha ölmedi. Kızımın son durumu şu anda kalp atış hızı 80 ve hastanede tedavi görüyor” dedi.

Esrarengiz olaydan sonra Southfield itfaiye teşkilatı, bir iç soruşturma başlattıklarını duyurdu. Ancak olay esnasında itfaiye ve polis departmanlarının bütün gerekli prosedürleri izlemiş olduklarını vurgulandı.

Avustralya’nın 9news.com sitesinde yer alan habere göre, söz konusu cenazeevi hakkında ise 2019 yılında da bir cenaze teslimi meselesinde yaşanan sorunlar nedeniyle polis tarafından soruşturma açılmıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ABD’de Öldü Zannedilen Kadın, Morgda Gözlerini Açtı!