Abdullah Avcı’dan Bakasetas Açıklaması

Abdullah Avcı'dan Bakasetas Açıklaması

Trabzonspor, Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde, bordo-mavili takımın Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas’ın sakatlık nedeniyle kadroya alınmadığı açıklandı. Süper Lig’de zorlu bir Antalyaspor deplasmanına çıkan Trabzonspor’da, Bakasetas’ın kadroda yer almaması dikkat çekti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç öncesi Bakasetas ile ilgili yaptığı açıklamada, “Futbolun içinde bunlar var. Bazen kriz dönemleri olabilir. Bunun içinde bir gerçek. Her şey bizim için gül bahçesi olmayabilir. Biz daha iyisini nasıl yapabiliriz ona bakacağız. Rotasyon yapamıyoruz. 3 tane Afrika Kupası’na giden var. Sakatlar var. Bakasetas’ın dizi iki haftadır ağrıyordu. Böyle bir tasarrufa gittik. Antrenman dahil, her şeyini vererek bir oyuncu. İnsanlar, olmayan bir şey üzerinden yorum yapmasınlar” ifadelerini kullandı.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 18 maça çıkan Yunan futbolcu, takımına 5 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı. Sakatlığı nedeniyle önümüzdeki maçlarda forma giyemeyecek olan Bakasetas’ın yokluğu, takımın performansını nasıl etkileyecek merak konusu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Abdullah Avcı’dan Bakasetas Açıklaması