Abdüllatif Şener: Kılıçdaroğlu’na Oy Vermedim

Abdüllatif Şener: Kılıçdaroğlu’na Oy Vermedim

CHP’nin 27. Dönem Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, partisinden ayrıldığını açıkladı. Halk TV’de katıldığı bir programda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda Sinan Oğan’a, ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyledi. Şener, “CHP Genel Merkezi 2. tur seçim umudu yoktu. Fark açılmasın diye mücadele ettiler” dedi.

Şener, 14 Mayıs seçimlerinin ardından CHP’den istifa ettiğini de belirtti. Şener, “Ben zaten istifa ettim. Açıklamadan önce istifa ettim” diye konuştu.

Şener’in bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Şener’i ihanetle suçlarken, bazıları da sandık sonuç tutanağını paylaşarak Şener’in oyunun geçersiz sayılmadığını iddia etti.

Abdüllatif Şener, daha önce de Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi durumunda ekonomik ve siyasi kriz yaşanabileceğini dile getirmişti. Şener, “Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı’ndayken açıkça şunu söyleyeyim, Kemal Bey’in seçimi kazanmasıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı da bir başka partiye gittiğinde bir kere verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez” demişti

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Abdüllatif Şener: Kılıçdaroğlu’na Oy Vermedim