Acun Ilıcalı’ya Tazminat Şoku! Bilirkişi, Kaan Tangöze’yi Haklı Buldu

featured

Kaan Tangöze, TV8’de yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ programlarında kendisine ait 10 şarkısının izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle Acun Medya’ya  dava açmıştı.

Kaan Tangöze’nin, 10 eserinin O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklar adlı şarkı yarışması programlarında izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle MNG Yayıncılık ile Acun Medya  şirketine açtığı 10 bin liralık tazminat davasında bilirkişi raporu açıklandı.

İstanbul 1. Fikri ve Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmada, bilirkişi raporunu okundu. Raporda, izinsiz kullanımdan dolayı tazminat tutarının yükseltilerek ünlü sanatçıya 165 bin TL ödenmesi gerektiği belirtildi. Tangöze’nin avukatı raporda yola çıkarak davanın karara bağlanmasını talep ederken, davalıların avukatı Esra Güçbilmez ise “Rapora karşı itiraz ediyoruz. Raporda belirlenen ücret, emsal raporlarda görüleceği üzere fahiş düzeyde belirlenmiştir. Yeni bir rapor alınmasını talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Kaan Tangöze’nin Avukatı Eylem Akkayalı, “Senden Daha Güzel”, “Oje”, “Bu Akşam”, “Köprü Altı”, “Ah”, “Seni Kendime Sakladım”, “Haberin Yok Ölüyorum”, “Bekle Dedi Gitti”, “Melankoli”, “Belki Alışman Lazım” isimli şarkılarının O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklar programında izinsiz olarak birçok defa kullanıldığı gerekçesiyle, MNG Yayıncılık ile Acun Medya Prodüksiyon şirketine 2018 yılında 5 bin TL maddi, 5 bin TL ise manevi tazminat davası açmıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Acun Ilıcalı’ya Tazminat Şoku! Bilirkişi, Kaan Tangöze’yi Haklı Buldu