Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Soruşturma Hakkında Yeni Açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Soruşturma Hakkında Yeni Açıklama

Trabzon’da oynanan ve olaylarla sonuçlanan Trabzonspor-Fenerbahçe futbol maçı sonrasındaki soruşturmalarda yeni gelişmeler yaşandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bugün yaptığı basın açıklamasında önemli bilgiler paylaştı.

Bakan Tunç, olaylarla ilgili olarak 38 kişinin kimliğinin tespit edildiğini ve bu kişilerden 12’sinin şu anda gözaltında olduğunu belirtti. Bu durum, maç sırasında yaşananların hukuki süreçle ciddiyetle ele alındığının bir göstergesi.

Ayrıca, sosyal medyada yayılan futbolcularla ilgili soruşturma iddiaları üzerine Bakan Tunç, “Futbolcularla ilgili şu anda herhangi bir soruşturma söz konusu değil. Burada sahaya giren taraftarların, sporculara saldıran 38 kişinin ismi tespit edildi. Bunlarla ilgili adli süreç devam ediyor. Futbolcularla alakalı herhangi bir soruşturma söz konusu değil. Bazı sosyal medya hesaplarında futbolculara da yönelik soruşturma yapılacakmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışılmış, kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil. Futbolculara yönelik adli bir soruşturma bulunmamaktadır,” şeklinde konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Soruşturma Hakkında Yeni Açıklama