Adana Kozan’da Şok: İmam, 11 Yıl Boyunca Çocuğa Cinsel İstismarda Bulundu

Adana Kozan'da Şok: İmam, 11 Yıl Boyunca Çocuğa Cinsel İstismarda Bulundu

Adana’nın Kozan ilçesinde bir cami imamı, camideki Kuran kursuna gelen bir çocuğa 11 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Türkiye, çocuk istismarı vakalarına bir yenisini daha ekledi. Adana’nın Kozan ilçesinde bir camide imam olarak görev yapan M.A’nın, 11 yıl boyunca camideki Kuran kursuna katılan bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Sözcü gazetesinin haberine göre, M.A, bu suçlamalarla tutuklanarak yargı önüne çıkarıldı.

Haberin detaylarında, mağdur Ç.K’nın, Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadede, 11 yıl boyunca yaşadığı istismarın ayrıntılarını paylaştığı belirtiliyor. Ç.K, imam M.A’nın kendisine dürüm ısmarladıktan sonra, imam odasına götürerek cinsel istismara başladığını anlattı. Ç.K, imamın kendisine “Avratlardan daha gönüllüsün” gibi sözlerle tacizde bulunduğunu ve tehditlerle susturduğunu ifade etti.

Mağdurun ilk istismar olayı yaşandığında sadece 9 yaşında olduğunu ve imam M.A’ya defalarca istemediğini söylediğini, ancak “Görüntülerini yayar, seni rezil ederim” şeklindeki tehditler nedeniyle korktuğunu belirttiği kaydedildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana Kozan’da Şok: İmam, 11 Yıl Boyunca Çocuğa Cinsel İstismarda Bulundu