Adana’da Halay Başı Kavgası: 2 Yaralı

Adana’da Halay Başı Kavgası: 2 Yaralı

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir düğün salonunda gerçekleşen olayda, gelin ve damadın akrabaları arasında halay başı olma konusunda çıkan anlaşmazlık, kavgaya dönüştü. Düğün salonundan çıkan taraflar, sokakta birbirlerine taş, sopa ve bıçakla saldırdı. Olayda 2 kişi yaralanırken, polis olay yerine müdahale etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi Kıyıboyu Caddesi’ndeki bir düğün salonunda meydana geldi. Gelin ve damadın yakınları arasında halay başı olma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Düğün salonundan çıkışta da devam eden kavgada, taraflar birbirlerine taş, sopa ve bıçakla saldırdı. Olayda 2 kişi darp sonucu yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kavgayı ayırarak tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Yaralanan 2 kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Kavgaya karışan taraflar ise Denizli Polis Merkezi’ne götürüldü. Tarafların daha sonra şikayetçi olmaktan vazgeçtikleri öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana’da Halay Başı Kavgası: 2 Yaralı