Adana’da Otostop Çektikleri Fabrika İşçisini Gasp Ettiler

Adana’da Otostop Çektikleri Fabrika İşçisini Gasp Ettiler

Adana’da otostop çekerek durdurduğu otomobilin sürücüsünü dövüp aracını ve kredi kartını gasp eden 1’i kadın 4 kişi yakalandı. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 11 Ağustos Çarşamba günü saat 04.30 sıralarında Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı’nda meydana geldi. Fabrika işçisi C.K. (43), caddede otomobiliyle seyir halindeyken yol kenarında bekleyen Hilal Ş. (29) adlı kadının el kaldırmasını görünce durdu. Kadının nereye gideceğini soran C.K., onu aracına aldı. Ancak bu sırada Hilal Ş.’nin arkadaşları olan Emirhan G. (18), Abdulkadir G. (19) ve İlker E. (29) de otomobile bindi. Zanlılar, C.K.’yi yumruklayarak otomobilden indirdiler. Ardından direksiyona geçen bir zanlı, diğerleriyle birlikte gasp ettikleri araçla olay yerinden uzaklaştı.

C.K., durumu polise bildirdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, zanlıların kimliklerini ve aracın plakasını belirledi. Yapılan takip sonucu zanlılardan Hilal Ş., evine yapılan operasyonla gözaltına alındı. Diğer zanlılar ise Sucuzade Mahallesi’ndeki bir otoparkta plakalarını söktükleri aracın içinde yakalandı.

Zanlıların, C.K.’nin kredi kartını da gasp ettikleri ve bu kartla alışveriş yaptıkları ortaya çıktı. Zanlıların gasp ettikleri aracı otoparka bırakmaları an be an güvenlik kamerasına yansıdı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana’da Otostop Çektikleri Fabrika İşçisini Gasp Ettiler