Adana’da Restoran Sahibi, Oğlunun Elindeki Silahla Can Verdi

Adana'da Restoran Sahibi, Oğlunun Elindeki Silahla Can Verdi

Adana’nın Pozantı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, restoran sahibi Bülent Koç (55), oğlunun elindeki silahla başından vurularak hayatını kaybetti. Olayda, Koç’un tartıştığı Süleyman A. da bacağından yaralandı.

Olay, Akçatekir Mahallesi’nde bulunan bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman A., restoranda alkol alırken, işletmecisi olan Bülent Koç ile arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada, Bülent Koç’un oğulları G.K. ve A.K. de babalarına yardıma geldi. A.K., babası ile kavga eden Süleyman A.’yı tabancayla bacağından vurdu. Bülent Koç ise olayın daha fazla büyümesini önlemek isteyerek, oğlunun elindeki tabancayı almaya çalıştı. Ancak bu esnada silah kazara ateş aldı ve Bülent Koç başına isabet eden kurşunla yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Bülent Koç’un öldüğünü belirledi. Süleyman A. ise bacağından yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası gözaltına alınan A.K., polis tarafından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana’da Restoran Sahibi, Oğlunun Elindeki Silahla Can Verdi