Adana’da Silahlı Saldırganlar Tabancaları Balkondan Aşağı Attı

Adana'da Silahlı Saldırganlar Tabancaları Balkondan Aşağı Attı

Adana’da trafikte tartıştıkları kişiye park halindeki aracından ateş ederek yaralayan iki şüpheli, polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. Şüphelilerin, polisi görünce saklandıkları apartmanın balkonundan 3 tabancayı attıkları ortaya çıktı.

Olay, 16 Eylül gecesi Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Atakan Arslan (22) ve İsmail Köz (24), daha önce trafikte tartıştıkları Serdar Çelik’in (40) bulunduğu otomobile tabancayla ateş açtı. Çelik, sırtından yaralanırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı Çelik, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çelik’in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan incelemede, şüphelilerin çok sayıda suç kaydı bulunan Arslan ve Köz olduğu belirlendi. Şüphelilerin, aynı gece Turgut Özal Bulvarı’nda başka bir araca da ateş ettikleri tespit edildi.

Polis ekipleri, yaklaşık bir hafta süren takibin ardından şüphelilerin Güzelyalı Mahallesi’ndeki bir apartmanda saklandıklarını belirledi. Özel Harekat polisinin de desteğiyle 23 Eylül gecesi operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri yakalamak için apartmanın 9’uncu katındaki daireye girdi.

Şüphelilerin, polisi fark edince evde bulunan 3 ruhsatsız tabancayı balkondan aşağı attıkları görüldü. Polis ekipleri, şüphelileri gözaltına alırken, bahçede yapılan aramada atılan tabancalar ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Arslan’ın saldırıyı gerçekleştirdiği, Köz’ün ise aracı kullandığı iddia edildi. Şüphelilerin ifadelerinde, Çelik ile daha önce trafikte tartıştıklarını ve aralarında husumet olduğunu söyledikleri öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Arslan ve Köz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana’da Silahlı Saldırganlar Tabancaları Balkondan Aşağı Attı