Adıyaman’da 4 Aydır Aranan Gencin Cesedi Bulundu

Adıyaman'da 4 Aydır Aranan Gencin Cesedi Bulundu

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, 9 Mart’ta ekmek fırınına gitmek için evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 27 yaşındaki Sait Sağır’ın, elleri arkadan bağlı şekilde ağaca asılı cesedi, dün akşam saatlerinde Süphane bölgesinde bir çoban tarafından fark edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin Sağır’a ait olduğunu tespit etti. Sağır’ın yakınları, hastaneye gelen cenazeyi görünce sinir krizi geçirdi. Sağır’ın ölüm sebebi araştırılıyor.

Kayıp başvurusu yapılmıştı

Sait Sağır, Besni ilçesine bağlı Erdemoğlu Mahallesi’nde oturuyordu. 9 Mart günü sabah saatlerinde çalıştığı ekmek fırınına gitmek için evden ayrıldı. Ancak akşam eve dönmedi ve telefonuna da ulaşılamadı. Bunun üzerine yakınları, güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Sağır’ın bulunması için ilçe merkezi ve köylerde arama çalışması yaptı. Ancak Sağır’dan bir iz bulunamadı.

Çoban gördü, jandarma haberdar etti

27 yaşındaki Sağır2ın kayboluşunun üzerinden 4 ay geçtikten sonra, dün akşam saatlerinde Süphane bölgesinde koyun otlatan bir çoban, ormanlık alanda ağaca asılı bir ceset gördü. Çoban, durumu hemen jandarmaya bildirdi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, elleri arkadan bağlı olan cesedin üzerinde yaptıkları incelemede, cesedin Sait Sağır’a ait olduğunu belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Sağır’ın cansız bedeni otopsi için Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yakınları yasa boğuldu

Sağır’ın ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Hastane önünde gözyaşlarına boğulan yakınları, sinir krizi geçirdi. Sağır’ın ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenildi. Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adıyaman’da 4 Aydır Aranan Gencin Cesedi Bulundu