Adıyaman’da Türk Bayrağını Yere Attılar

Adıyaman'da Türk Bayrağını Yere Attılar

Adıyaman’da meydana gelen ve sosyal medyada büyük tepki çeken bir olayda, bazı kişiler Türk bayrağını indirip yere attı. Özlem Doğan ve Ümit Özdağ’ın Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarla gündeme gelen bu durum, geniş kamuoyu tepkisine neden oldu.

Adıyaman’da yaşanan ve toplumsal bir hassasiyeti tetikleyen bir olay, sosyal medya aracılığıyla gündeme geldi. Gazeteci Özlem Doğan’ın Twitter üzerinden paylaştığı videoya, “Adıyaman’da teslim edilen evlerdeki bazı şahıslar rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızı söküp yere attı. Bu kişiler tutuklanmalı. Hak sahibiyse ev geri alınmalı. Bayrağımıza bu hainliği yapanın dağdaki teröristten farkı yok. Bu cahillik filan değil, hainlik!” açıklamasını yazdı.

Ümit Özdağ da bu olaya Twitter üzerinden yaptığı alıntıyla tepki göstermiş ve “Türk devleti bunu unutmaz. Günü gelir bayraklarımızı aşağıya atanları bulur ve cezalandırır. Her Fetret devrinin bir sonu vardır.” ifadelerini kullanarak, bayrağa yapılan her türlü saygısızlığın karşılıksız kalmayacağını ve ileride gereken cezaların verileceğini vurguladı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adıyaman’da Türk Bayrağını Yere Attılar