Adnan Oktar’ın Yoğun Avukat Görüşmeleri Sonrası Van’a Nakli

Adnan Oktar'ın Yoğun Avukat Görüşmeleri Sonrası Van'a Nakli

Silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar, Erzurum Dumlu Cezaevi’nden Van Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne nakledildi. Oktar, 32 gün içinde 200’e yakın yeni mezun kadın avukatla toplam 339 kez görüşmüş ve bu durum yargıda endişe yaratmıştı.

Adnan Oktar, Erzurum Dumlu Cezaevi’nde tutuklu bulunduğu süre zarfında dikkat çekici bir aktiviteye imza attı. Kendisi, 32 gün içinde toplam 339 kez avukat görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmelerin büyük bir bölümünün, yeni mezun yaklaşık 200 kadın avukatla yapıldığı belirlendi.

Bu yoğun avukat trafiği üzerine, İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Oktar’ın avukat görüşmelerinin kayıt altına alınmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca, bu görüşmeler sırasında ceza infaz kurumu personelinin hazır bulunmasını, sunulan belgelere el konulabilmesini ve görüş günleri ile saatlerinin sınırlandırılmasını da hükme bağladı.

En son gelişme olarak ise, Adnan Oktar’ın Erzurum’daki cezaevinden, daha yüksek güvenlikli bir tesis olan Van Yüksek Güvenlikli Cezaevi’ne transfer edildiği öğrenildi.

thumbnail
İlgili haber
Adnan Oktar Davasında Karar Açıklandı!

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adnan Oktar’ın Yoğun Avukat Görüşmeleri Sonrası Van’a Nakli