Advocaat Bırakıyor!

featured

Fenerbahçe’nin Aykut Kocaman yönetimindeki Atiker Konyasor’a evinde 3-2 yenilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Advocaat , sezon sonunda hem Fenerbahçe’yi hem de mesleği bırakacağını duyurdu.

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Atiker Konyaspor karşısında alınan 3-2’lik yenilginin ardından sezon sonunda ayrılacağını açıkladı, “Ben sezon sonunda buradan ayrılacağım. Zaten yönetim de böyle bir karar alacaktı. Ben verdiğim kararı daha önceye aldım. Ayrıca mesleğime de son noktayı koyacağım” dedi.

“Yönetimle Aramızda Sorun Yok ”

Kendisine yapılan eleştirilerle ilgili hiçbir sıkıntısının olmadığını dile getiren Advocaat, “Eleştiriler futbolun bir parçası. Bununla ilgili sorunum yok. Şunu belirtmeliyim, bir hoca olarak yapmak istediklerimiz kolay değildi. Buraya geç geldik. Dengeli bir kadromuz yoktu, bu hâlâ geçerli. Eğer başkasının bu işi daha iyi yapacağı düşünülüyorsa o zaman ben buradan giderim. Kendim için burada değilim. Yönetimle iyi bir ilişkim var. Onlara ne düşünüyorsam dürüstçe söylüyorum. Hislerimiz düşüncelerimiz onlarla aynı” ifadesini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Advocaat Bırakıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.